Un any més, les instal·lacions de l'Ateneu les Bases van acollir una nova edició del 3x3 de festa major, que organitza l'Associació Esportiva La Salle Manresa. En aquesta es va batre el rècord d'equips inscrits, amb 61, en un torneig solidari en què tots els fons es van destinar a la Fundació Convent de Santa Clara. Aquesta entitat, que és presidida per Sor Lucía Caram, dona suport i acompanya persones amb risc d'exclusió social.

A la tarda es van disputar les competicions sénior, júnior i cadet, i gairebé a les set de la tarda es van conèixer els guanyadors. En la categoria sénior masculina, el guanyador va ser l'equip Los TTs, format per Abel Sorroche, Roger Soler, Roger Vinyals i Alberto Sánchez. En la femenina es van imposar les Ragecage júnior, conjunt integrat per Ona Prat, Abril Rexach, Ana Milego i Núria Aresté. En júnior masculí, els millors van ser els Guanyarem, de Nil Valero, Alex Tous, Adrià Palà i Ferran Portella. En cadets, els Chicagomelimpio es van endur el títol, amb un equip format per Biel Guarido, Dani Yelamos i Marc Soldado.

Al matí es van disputar la resta de competicions, i de seguida es van omplir les sis pistes de joc de l'instal·lació manresana per disputar partits de deu minuts de temps. En infantils, triomf pel conjunt Big Shaq, integrat per Carles Guitart, Gerard Noguera, Bruno Alocén i Berta Junyent. En la categoria infantil-cadet femení, victòria per les Cadetillas, de Anna Fornells, Maria López, Ares Ribera i Marta Muñoz. En mini masculí, els guanyadors van ser els Globber Torpes (Ferran Planas, Eric Soler, Jan Guerrero i Oscar Subirana), i en mini femení es van imposar les Crazy Girls (Paula Canet, Claudia Morros, Julia Jandula i Jana Llobera). Finalment, en veterans el campionat va anar a parar als Basket Net (Gerard Corominas, Jaume Plans, Marc Fius i Nacho Vergara).