Polònia o Argentina. Un dels dos serà el rival de l'equip espanyol en els quarts de final del Mundial de la Xina, en un duel que es jugarà dimarts a Dongguan o Xangai. Dependrà del doble enfrontament d'avui, que dirimirà els dos primers classificats de cada grup, l'I i el J. A les 14.00 h comencen a jugar polonesos i argentins i, mitja hora més tard, l'equip espanyol s'enfrontarà a Sèrbia, considerada per a molts màxima favorita al títol, fins i tot davant dels Estats Units.

De cara al partit de l'equip estatal, no es juga la classificació, després de la victòria contra Itàlia de divendres, però sí que ha de donar una bona imatge que, de moment, no ha donat malgrat mantenir-se invicta. A més, un triomf, i el fet d'acabar en primera posició del grup, permetria esquivar tant a serbis, com a nord-americans, fins a la final.

Sense prendre mal

En la prèvia, el seleccionador, Sergio Scariolo, va avisar que l'equip no es pot relaxar, malgrat que ja no es jugui la classificació. Per a l'entrenador de Brescia «hem de competir, perquè cap de nosaltres no vol ser arrasat en un partit de competició internacional. Tots tenim una reputació, un palmarès i una identitat que hem de defensar, i caldrà fer-ho d'una manera molt sòlida, ja que si no, ho podem passar malament». Scariolo considera que Sèrbia «té el seu millor equip de l'última dècada», però també «podem sortir i competir contra ells». Tampoc no va dir qui preferia com a rival per als quarts de final.