El Wimmis de Suïssa serà el primer rival de l'Igualada Rigat en la propera edició de la WS Europe Cup, la segona competició europea. Els dos equips es trobaran a la ronda de setzens de final, amb un partit d'anada que es jugarà el dissabte 19 d'octubre a terres helvètiques i un de tornada que es disputarà el dissabte 16 de novembre a Les Comes.

Aquesta no serà la primera vegada que suïssos i anoiencs es veuran les cares, ja que el 2009 ja es van enfrontar als setzens de l'aleshores anomenada Copa CERS. En l'anada, l'Igualada va vèncer per 5-8, i en la tornada es va imposar per 15-7. El 2013 es van tornar a trobar en la mateixa ronda i competició. En el primer partit els anoiencs van tombar el seu rival per 2-7, i en el segon van guanyar per un contundent 12-1.

En cas de passar ronda, l'Igualada Rigat es trobaria als vuitens de final el guanyador de l'eliminatòria entre l'Scandiano italià i el Darmstadt alemany. L'anada seria el 14 de desembre i la tornada, el 18 de gener. A l'horitzó dels quarts apareixeria el Lleida Llista, campió de les dues últimes edicions de la competició (en la 2017-18 va eliminar els anoiencs a vuitens). Els lleidatans entren directament als vuitens i s'enfrontaran al vencedor del duel entre el Barcelos portuguès (campió el 2016 i 2017 i finalista el 2018) i el Geneve suís.

Els quarts es disputaran el 15 de febrer i el 14 de març, mentre que la final a quatre es durà a terme el 25 i 26 d'abril en una seu encara per determinar.

A l'Eurolliga, el Benfica del surienc Edu Lamas ha quedat enquadrat en el grup C, juntament amb el Barça, el Sarzana italià i el Herringen alemany. Els portuguesos debutaran el 19 d'octubre a casa amb els alemanys, i el 16 de novembre visitaran els italians. Seguidament, el 14 de desembre i el 18 de gener jugaran els dos partits contra els blaugrana. El 15 de febrer visitaran el Herringen, i tancaran la fase de grups amb la rebuda del Sarzana, el 14 de març. Els quarts es disputaran el 28 de març i el 18 d'abril, mentre que la final a quatre serà el 16 i 17 de maig en una seu per determinar.

En la màxima competició femenina, hi trobem tres representants de les nostres comarques. Totes elles estan enquadrades al grup A, en el qual figuren el Manlleu de la igualadina Maria Díez i de la santvincentina Aida Mas i el Voltregà de la també anoienca Teresa Bernadas, el Noisy Le Grand francès i el Benfica portuguès. Els dos equips osonencs s'enfrontaran en la primera jornada, el 26 d'octubre a casa de les blanc-i-blaves de les primeres, i en la quarta, el 26 de gener, a Manlleu.