A la localitat granadina de Salobreña, escenari habitual dels campionats d'Espanya, es va celebrar el World Youth Rapid & Blitz U14 amb la participació del bagenc Dan Clotet, de la Fundació Joviat. En la modalitat de rapid (semiràpides), amb 72 inscrits, es van jugar 9 rondes, que es van disputar en dos dies.

Clotet va sortir en la posició 55 del rànquing inicial i, malgrat enfrontar-se en gairebé totes les rondes a rivals de més edat, va aconseguir anotar 4 punts i va finalitzar 46è amb una performance de 1.392, força superior al seu nivell oficial de 1.314 punts d'ELO FIDE. Tenint en compte els participants de categoria sub-11, Clotet va ocupar la 4a posició, només darrere del campió estatal sub-12 Javier Habans, del campió estatal sub-10 Daniel Salinas i el sotscampió andalús sub-12 Lorenzo Perea.

En blitz (ràpides), es va jugar en una jornada amb també 72 jugadors i 9 rondes. Clotet va fer un bon inici de torneig, va anotar 3,5 punts dels cinc possibles però els aparellaments posteriors van ser durs i el castellgalinenc no va poder resoldre al seu favor cap de les darreres 4 rondes. Els 3,5 punts aconseguits li van valer la 53a posició, en aquest cas per sota de la seva posició de sortida.