El Reial Madrid ha anul·lat l'efecte Mirotic i s'ha imposat al Barça, per 89-79, en la final de la Supercopa Endesa gràcies a la seva major intensitat, en defensa, atac i ritme de joc.

En el segon quart, el Madrid ha après la lliçó i ha acabat amb el Barça en un parcial de sortida de 8-0. Gràcies a la seva major intensitat defensiva i al seu ritme de joc, a més de l'encert de Rudy Fernández i de Jordan Mickey, el Madrid ha anat cimentant un avantatge sòlid, 36-25 (m.15.45).

EL Barça ha intentat calmar el temporal però no ha trobat la manera de superar la defensa madridista. Ni Malcom Delaney, ni Brandon Davies que han portat el pes anotador en el primer quart, han trobat relleu. El resultat del segon acte, 27-13, és bastant explícit. Al descans, 48-33.

Davies s'ha posat a l'equip a la seva esquena i des de la lluita pel rebot, l'anotació i l'arpa ha fet possible que el Barça tornés al partit, 54-45 (m.24.30), després d'un parcial demolidor de 0-10 en minut i mig, amb la quarta personal de Tavares inclosa.

Amb només 6 punts d'avantatge i els seus dos pivots amb 4 personals, el Madrid ha tirat mà del capità, de Felipe Reyes, i ha passat a jugar amb cinc petits. El Madrid ha guanyat velocitat en atac i en defensa i ha restituit part del seu avantatge, 74-65 (m.31.15).

El Barça ha empenyat amb Mirotic al comandament, però el gran treball de Rudy ha evitat mals majors, 78-70 (m.36). Laso ha mogut peces i l'experiència acumulada dels jugadors ha fet la resta.

El Madrid ha anul·lar l'efecte Mirotic, que ha guanyat per 89-79 al Barça i ha renovat el títol de campió