L'Unicaja va derrotar un Joventut que va aguantar fins al final del tercer quart, quan a l'estrella dels verd-i-negres, l'escorta eslovè Klemen Prepelic, se li va acabar la gasolina (77-65).

Els visitants van sortir millor a la pista, amb un Prepelic molt encertat en el llançament (4-11). Poc després entrava en acció l'exterior local Josh Adams, que va igualar el partit. A partir d'aquí hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quatre punts de marge per als jugadors visitants (32-36).

En el tercer quart, la tònica va ser pràcticament la mateixa, i es va entrar en els deu darrers minuts amb empat a 53. En aquests, els malaguenys van ser molt superiors i van clavar un clar parcial de 12-0 que va trencar el partit per desesperació d'un Joventut que encara no s'ha estrenat a la Lliga Endesa i que va tirar per terra tota la feina anterior i es va deixar anar en els darrers minuts del matx. La Penya es manté a la cua de la classificació.