El Club Bàsquet Artés manté la bona dinàmica al grup 2 de Copa Catalunya, en el qual va obtenir la tercera victòria en tres partits, a la seva pista davant el Reus Ploms Salle (82-48). Amb aquest resultat es manté com a colíder a la classificació.

Els jugadors dirigits per Jordi Estany, com sempre amb el suport de la seva fidel afició, van sortir a la pista adormits i amb poca energia, i els reusencs van aprofitar la situació per obtenir un parcial inicial de 4-11. Posteriorment, els locals van reaccionar i van aconseguir un 15-0 per tancar el primer quart amb vuit punts de marge (19-11). En el segon període, els bagencs es van mostrar molt superiors al rival, tant pel que fa a ritme de joc com a defensa, i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb divuit punts de renda (42-24).

En el tercer quart, la tònica va ser pràcticament la mateixa i es va arribar al final del període amb el matx totalment sentenciat (70-32). Com era previsible, els deu darrers minuts no van tenir gaire història i els artesencs es van relaxar una mica, tot i que en cap moment van haver de patir per assolir el triomf.