El sènior femení de la Joviat va perdre en l'últim partit de lliga contra el Viladecans, l'actual campió de la categoria.

El partit va començar positivament per a la Joviat. Amb un joc descarat, aquestes van fer un parcial de 15-10 a un orgullós Viladecans. La concentració de les locals van impedir que el Viladecans gaudís de situacions de tir còmodes. Després del primer període, la situació va anar canviant amb el pas dels minuts. Un joc en estàtic del Viladecans -una de les seves millors armes- amb el que intentaven aguantar la possessió fins al final, van desestabilitzar a la Joviat. Un petit parcial de 2-14 pel Viladecans, va encendre totes les alarmes locals. Aquest parcial se l'enduien les visitants per 8 a 19.

A la segona part, la Joviat va acostar-se de nou, a només dos punts. Per desgràcia de les manresanes, el poder físic del rival era superior al seu. Per intentar estar a l'alçada, la Joviat va afegir duresa al partit. Però aquesta duresa es va veure sobrepassada en alguns instants en els que, el Viladecans se'n aprofitava forçant la falta. Així, aquestes van tirar 25 tirs lliures més que el femení de la Joviat, fruit de les faltes personals. El parcial finalitzaria amb un 14-14 i el resolutiu 49 a 63.