16 de octubre de 2019
16.10.2019
Regió7
RESCATS

El manresà Aleix Tomàs prepara la prova de la Xina
del mundial de rescats

El seu equip, el Gravitat Rescue Team, va guanyar el Rescue Grate Day Sevilla disputat recenment

16.10.2019 | 11:00
Aleix Tomàs Alda, primer per la dreta amb l'equip Gravitat Rescue Team

Formant part de l'equip barceloní Gravitat Rescue Team, el manresà Aleix Tomàs Alda prepara la seva participació en el Grimpday Àsia que tindrà lloc del 22 al 24 de novembre a la població xinesa de Shenzhen. El Grimpday és considerat com el Campionat del Món oficiós de rescats de persones, amb proves a Bèlgica i Estats Units i per primer cop a Àsia.
Abans d'aquest prova, l'equip Gravitat Rescue Team va prendre part a la prova de Bèlgica, a la ciutat Namur, classificant-se en tercera posició. Darrerament, els barcelonins, amb Aleix Tomàs Alda han participat en el Rescue Grate Day Sevilla, imposant-se a la resta d'equips participants, els millors estatals i altres vinguts de fora, de Portugal i Romania.
La prova va tenir nou escenaris diferents amb situacions «diverses que ens van plantejar. Vam haver de realitzar les maniobres en llocs com l'estadi del Sevilla, el Sánchez Pizjuán, o en un parc d'atraccions. Sempre son situacions on la maniobra es realitza amb cordes, l'alçada forma part sempre de les proves, i a més, tots els sistemes i aparells que portem per realitzar-les son tots manual on l'esforç físic és molt important igual que la tècnica. L'objectiu en cada prova és sempre ser l'equip mes ràpid, el més net i el més segur» ha comentat Aleix Tomàs Alda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit