El Manresa FS va anunciar ahir al vespre que Manuel Moya ja no és l'entrenador del primer equip. Segons un concís comunicat, el club i el tècnic han arribat a un acord mutu per a la rescissió del contracte, un fet que arriba tres dies després de la contundent eliminació del conjunt bagenc de la Copa del Rei, en caure per 7-1 a la pista del Bellsport.

Moya ja no s'asseurà a la banqueta en el partit que els manresans jugaran avui, a les 20 hores, a la pista del Mataró, en duel de lliga. En aquesta competició, la situació tampoc no és gaire millor, ja que l'equip és novè de setze equips, amb dues victòries i tres derrotes.

Desplaçament complicat

En aquestes condicions, i sense que el club hagi fet oficial encara qui serà el substitut, tant provisional com definitiu, de Moya, el Manresa FS visita la pista del segon classificat, un Mataró que té 12 punts i acumula un total de quatre victòries: una de local (6-4 contra el Sala 5 Martorell) i tres de visitant (contra el Ripollet, Industrias B i Natació Sabadell). L'única derrota ha estat a casa, per 1-5 i precisament davant del líder, el Bellsport, fins ara imbatut en la competició domèstica. Fins ara, el Mataró només ha jugat dos partits en pròpia pista.