El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota en el grup C-A de la Lliga EBA, en aquesta ocasió a la complicada pista de l'Alfindén aragonès, que es va imposar per un resultat contundent de 86-56.

Els jugadors locals van fer una millor sortida i van començar a agafar diferències ja des del primer quart, que van acabar amb vuit punts d'avantatge (18-10). En el segon, els aragonesos van trobar el seu millor joc i, gràcies especialment al seu gran treball en defensa, van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador clar (41-23).

En la represa, la tendència va ser més o menys la mateixa, amb un Alfindén que practicava un joc dinàmic i podia córrer al contraatac. Això els va permetre superar els vint punts de renda. Posteriorment, i quan millor estava el rival, els martorellencs van reaccionar de la mà del talent i l'experiència de Sergi Pino i van retallar distàncies (58-42 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts els locals, lluny de relaxar-se, van apujar el nivell i van realitzar un joc brillant en ambdós costats de la pista. Això va deixar sense possibilitats de competir el matx als del Baix Llobregat Nord, que van encaixar una àmplia derrota. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell rebrà a la seva pista el Mataró Parc Boet, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge 27 d'octubre a partir de les sis de la tarda.