Matx molt entretingut el que van disputar el Futsal Lleida i el Sala 5 Martorell. Dos conjunts que van anar a l'atac i que van crear nombroses ocasions de gol, amb un final de partit en què qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar. Els visitants van sortir amb bon peu a la renovada pista del Futsal Lleida, ja que van tenir la possessió de la pilota i es van avançar en el marcador al minut 5, 0-1. Van gaudir d'ocasions molt clares per augmentar l'avantatge, però van ser els locals qui, a través d'una jugada a pilota aturada, van anivellar el matx, 1-1. A partir d'aquesta diana, els lleidatans van pressionar i van aconseguir foradar per segon cop la porteria visitant abans del descans, 2-1. A la represa, el Sala 5 Martorell va sortir amb el mateix ímpetu de l'inici del partit, però va veure com, després d'una jugada embolicada, encaixava el 3-1. Els visitants no van perdre la cara al partit i, després de molta insistència, va arribar el 3-2 i, un minut després, el merescut 3-3. A partir de llavors, oportunitats a banda i banda per busca el gol definitiu. Finalment va ser el Lleida qui va col·locar el 4-3 que deixava el triomf a casa.