Es va celebrar a les Llars Mundet la Copa Catalunya de Judo en categoria Junior (sub-21), primera competició puntuable del rànquing català per classificar-se per al campionat estatal. L'equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, representant els seus respectius clubs Judo Moià i Esport-7, van participar-hi amb una part de l'equip cadet (sub-18) i van aconseguir dos ors, una plata i vuit bronzes.

Els resultats van ser els següents: entre les noies, en -48 kg: Noèlia Jardo (Esport-7) va ser primera; Raquel Romeu (Judo Moià), tercera; i Olga Juárez (Esport-7) no va poder classificar-se.

En -52 kg, Paula Cubero (Esport-7) va ser tercera. En -57 kg, Neus Santacreu (Esport-7) va ser cinquena. En -63 kg, Cristina Juárez i Nerea Garcia, les dues d'Esport-7, van ser terceres. Entre els nois, en -60 kg, Álex Martín (Esport-7) va ser segon, Ahmed Msahal i Martín Stochkov, els dos del Judo Moià, van ser tercers, Èric Guerra (Esport-7) cinquè, Saúl Flores (Judo Moià), cinquè i Derek Garrido (Esport-7), setè i Óscar Contrera (Esport-7) es va retirar per lesió; en -66 kg Levi França (Esport-7) va ser cinquè; en -73 kg Iker Colchero (Esport-7) va ser tercer, i Albert Graner i Guifré Torras , els dos d'Esport-7, van ser cinquens; en -90 kg Jordi Pérez de Mendiguren (Esport-7) va ser 1r primer; en +100 kg Marc Escribà(Judo Moià) va ser tercer.

El proper dissabte se celebrarà a les instal·lacions de les Llars Mundet el Campionat de Catalunya de Judo en categoria sènior.