La segona edició de la Trail Aigua de Rigat d'Igualada, la cursa organitzada per Aigua de Rigat, amb el suport del servei d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada, tindrà lloc el proper 10 de novembre. En aquesta nova edició hi ha canvis importants en relació amb la cursa organitzada l'any passat: d'una banda, es pretén que la cursa es desenvolupi íntegrament en un entorn natural; i, d'altra banda, s'hi incorpora una cursa infantil adreçada a les categories sub-12 i sub-14.

Tant el recorregut com els punts de sortida i arribada de la cursa es faran al parc fluvial (a l'altura del carrer del Rec número 59). També s'ha volgut introduir un recorregut d'uns 13 quilòmetres de distància que faci la cursa accessible a corredors que no necessàriament són grans experts en trails. No obstant això, queda garantit que els corredors de muntanya més experimentats gaudiran del traçat, sobretot dels diferents corriols i pujades i baixades característiques d'aquestes curses.

Pel que fa a la incorporació de la cursa infantil, l'objectiu és permetre la participació de nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2010, amb un recorregut de dos quilòmetres. Les inscripcions es poden fer online al web www.trailaiguaderigat.com. La cursa d'adults té un preu de 14 euros, i la infantil, de 4 euros. Els primers 200 inscrits rebran com a obsequi una samarreta i una motxilla de cordills. Tant a la meitat de la cursa com a l'arribada hi haurà avituallaments per permetre una correcta hidratació.