WATERPOLO | PRIMERA CATALANA FEMENINA

El CN Minorisa va visitar el filial del CN Sabadell condicionat per les baixes

El CN Minorisa va visitar el filial del CN Sabadell condicionat per les baixesarxiu particular

La baixa de diverses jugadores, algunes de bàsiques, va condicionar la resposta del CN Minorisa femení en el seu desplaçament al feu d'un CN Sabadell B que, amb jugadores molt joves, algunes de valor contrastat, es va mostrar clarament superior.

La rèplica de les manresanes va ser digna, amb un intercanvi d'oportunitats i gols interessant que va permetre un partit distret i que va donar una immillorable oportunitat d'agafar experiència a les jugadores manresanes que han disposat de menys minuts fins ara. El primer quart va ser per a les amfitriones (4-1) i també el segon (3-1). Després del canvi de camp, les atacants manresanes van afinar la punteria (4-3), però en el quart parcial el cansament va portar a un 6 a 2.