Segueix-nos a les xarxes socials:

El gran dominador del bàsquet de Bèlgica en la darrera dècada, amb vuit títols de lliga seguits

L'equip que visita aquesta nit el Nou Congost té l'hegemonia dels títols del bàsquet belga durant els darrers anys. Ha guanyat fins a 8 lligues seguides i 7 copes. Durant aquesta dècada ha aconseguit imposar-se als seus adversaris més directes, l'Spirou Charleroi i els Giants d'Anvers. Oostende és una ciutat de Flandes que té al voltant de 70.000 habitants i es troba a la costa, al mar del Nord.

La primera participació del club en una competició europea va ser en la temporada 1974-75, quan el seu patrocinador era Sunair. El primer títol nacional va ser la copa del 1979, i en la dècada dels 80 va arribar la seva primera època de glòria en el bàsquet belga, que s'ha accentuat a partir del 2011, quan tenia a l'equip Matt Lojeski. Altres jugadors que han estat a l'Oostende són Sam van Rossom, Will Thomas, Paunic o Teletovic. El tècnic croat Dario Gjergja, que és el seleccionador de Bèlgica, du 9 anys al club.

Dusan Djordjevic és el veterà base serbi que dirigeix el joc. L'escorta Braian Angola és colombià i el 2018 va jugar amb els Orlando Magic en pretemporada. Shevon Thompson és un pivot jamaicà de 2,13 m. El senegalès Amar Sylla i els internacionals belgues Jean-Marc Mwema i Loïc Schwarz són altres jugadors importants.

Prem per veure més contingut per a tu