El CPP Igualada va obtenir una meritòria victòria en la setena jornada de Segona Nacional. Els igualadins van derrotar per 4-2 els Lluïsos de Gràcia, conjunt que, malgrat la derrota, continua liderant el grup, amb una actuació convincent de tots els seus jugadors.

Així, en el primer partit, Daniel Luco va caure contra Martí Folch en un duel en què l'igualadí va perdre possibilitats de situar-se amb dos jocs a zero a favor i va acabar perdent per 3-1. En el segon partit, molt igualat, Francesc Masip va igualar la sèrie en obtenir el triomf, per 3-2, en un duel molt tàctic i decidit per 11-8 en la darrera mànega. Va ser un enfrontament decisiu, ja que va donar ànims als anoiencs, que van vèncer en els tres partits següents.

D'aquesta manera, David Vi-nyals va vèncer per un rotund 3-0 Héctor Coromina. Tot seguit, Francesc Masip va tornar a disputar un duel maratonià i va derrotar per 3-2 Martí Folch, i, finalment, Daniel Luco va vèncer Coromina per 3-0 per situar el provisional 4-1. El segon triomf visitant va ser de Bernat Folch, que va derrotar per 3-0 David Vinyals.

En el mateix grup, l'Esparreguera és quart, amb els mateixos triomfs que el CPP Igualada. L'equip del Baix Nord va caure derrotat en aquesta jornada per 1-5 a la seva pista contra la Sociedad Coral Recreativa el Ciervo.