La 96a edició de la Jean Bouin va finalitzar ahir amb bons resultats per als atletes de casa nostra. El resultat més destacat va ser en la cursa absoluta d'open de 5 quilòmetres femenina, en què la baganesa Núria Cascante (JAB Berga) va ser tercera (17' 54''). En la cursa de 10 quilòmetres masculina, guanyada per Reyes Estévez, el manresà Joan Piqué (Corredors.cat) va quedar en tretzena posició. Als 5 quilòmetres masculí, Guillem Carner (CA Igualada) va obtenir una molt bona cinquena posició, i Guillem Fernández (JAB Berga) va ser vuitè en aquesta mateixa prova. En internacional femení, la banyolina entrenada per Joan Lleonart (CA Manresa), Esther Guerrero, va ser sisena, i la igualadina Anna Bové (FC Barcelona), desena. En sub-14 masculí, Oriol Alonso (CA Igualada) va ser tercer i en sub16/18 femení, Anna Torras (CA Igualada) també va quedar tercera. En la cursa de 10 quilòmetres de la 96a Jean Bouin hi va haver representació de l'Avinent Manresa, amb Arnau Lopez (17è), Lluis Traveset (47è) i Marius Ter-rè (89è) entre els cent primers, en una prova que va reunir més de sis mil corredors. Tanmateix, també van finalitzar la prova Joan Caler, David Tarter i Judit Lleonart, del club manresà.