Malgrat que cadascun dels períodes va ser anivellat i que els manresans no van abaixar el cap en cap moment, els punts es van quedar a Vallirana en una nova jornada de la Primera Catalana.

El partit es va iniciar amb avantatge bagenc, però els locals donaven la volta per arribar al final dels primers vuit minuts amb mínim avantatge (2-1). El segon període va ser similar. Empat manresà i de nou resposta local amb dos gols que feien que s'arribés a l'equador del partit amb un 4-2 que ho deixava tot per decidir.

Després del canvi de camp, els de Vallirana van saber ofegar l'atac bagenc i amb un parcial de 2-0 posaven les coses molt difícils per als homes de Dani Calvo.

Els del cor de Catalunya van sortir a per totes i van anotar els primers gols dels darrers vuit minuts, posant certa emoció al partit, però va quedar aquí, ja que els del Baix Llobregat van reaccionar per deixar el marcador final en 9-4, i van remuntar el bon inici del quart dels del CN Minorisa.