L'Igualada Rigat segueix immers en la ratxa de mals resultats a la lliga contra rivals de la zona alta de la classificació, davant dels quals ha sumat un punt dels darrers dotze. Aquest divendres, davant del Noia Freixenet, en un partit que ha servit per fer la presentació de tots els equips de l'entitat, un mal inici d'enfrontament ha provocat que l'equip de Sant Sadurní obtingués una diferència que ja seria irrecuperable, tot i que el duel no es s'ha sentenciat fins al tram final.

D'aquesta manera, el tres gols en cinc minuts de Llorca, Manrubia i Aragonés han deixat al descobert la fragilitat defensiva anoienca en aquest partit. Per sort, Sergi Pla ha anotat tot seguit amb un xut de mitjana distància i el partit ha estat una lluita d'anades i vingudes, els uns per tornar a entrar al partit i els altres, per sentenciar-lo.

Amb l'Igualada ja molt cansat ha arribat segon gol en el compte particular d'Aragonés, tres minuts abans del final, que ha fet abaixar els braços al conjunt de Cesc Linares. L'anotació de Xavi Costa ja ha estat anecdòtica.