És l'ànima dels Bocs Folls de Sant Joan i el principal mobilitzador d'aquesta sisena edició de la Copa Catalunya. Podem afirmar que sense ell probablement el municipi bagenc no hauria viscut aquests dos dies de l'esport de Harry Potter. És un dels fundadors de l'equip i també el capità.

Quina valoració fa de l'organització d'aquesta edició?

Ha anat tot força bé. Vam patir una mica a l'hora de trobar voluntaris per omplir llocs clau perquè un partit es pugui disputar, principalment àrbitres. Però parlant amb gent de Sant Joan hem aconseguit ocupar totes les posicions necessàries perquè tot surti de manera correcta.

Què li ha faltat als Bocs Folls per poder fer el salt?

Vam estar descentrats en diverses fases de la competició, sobretot el primer dia. Teníem jugadors nous en posicions clau, que són molt bons jugadors, però encara s'han d'adaptar a l'equip. Sabíem que era difícil igualar o superar el resultat de l'última edició (subcampions), però l'any vinent serem més forts i competirem amb més solidesa que aquest any.

Li agradaria tornar a repetir l'experiència a Sant Joan?

A nivell personal, m'encantaria. Però em sembla que no es pot repetir seu durant dos anys consecutius i que, almenys l'any vinent, no podrem presentar candidatura. Ho haurem de consultar quan sigui el moment. En tot cas, podríem ser la seu més endavant.