El pilot de l'Ametlla del Vallès, José Luis García, es va adjudicar el 21è Ral·li Ciutat d'Igualada amb el seu Citroën DS3 i un temps total d'1 hora 15'57''. La segona posició va ser per al pilot local pertanyent al MC Igualada, Miquel Prat, amb Joaquim Moreno al seu costat i un Peugeot 208 R2 que es va situar a 1'44'' del vencedor. Prat, que és de Castellfollit del Boix, va fer valdre el coneixement de trams de tarda, en els quals va aconseguir alguns escratxos, els millors temps. Tercer va ser Joan Segú (Citroën DS3), que va cedir 1'48'' respecte a García. Va acabar quart Pere Rovira (Renault Clio Sport), a 4'08''. L'arribada dels participants va ser a l'avinguda Europa.

Després dels trams matinals de Font Rubí, Rauric i Esblada, qui ja anava líder era José Luis García, el qual duia un clar avantatge (1'51'') sobre Joan Seguí. El tercer era Pere Rovira a 2'44'' i en quarta posició hi havia Miquel Prat, que cedia 2'50''. Els trams disputats ja de nit van ser els tres darrers del ral·li, els de Rubió, Òdena i Castellfollit del Boix. El campionat d'escuderies és considerat com una 2a Divisió de l'estatal absolut de ral·lis. Ahir, el Moto Club Igualada passava tot un examen en la seva aspiració de poder ser inclòs en el campionat de la màxima categoria, el 2020.

Espinola guanya el ral·li esprint

A primera hora de la tarda d'ahir es va fer el lliurament de premis en la categoria de ral·li esprint, Borja Espinola, del MC Sabadell i amb un Renault Clio Sport, es va imposar davant de Sergi Romeu, amb Ford Focus 1600, i de David Moreno, Peugeot 206 XS.