La represa de la competició va reportar a l'Igualada HC una merescuda, treballada i, fins i tot, soferta victòria a les Comes contra el sempre temible Lleida Llista Blava (3 a 2). Un resultat que permet a l'equip de Francesc Linares consolidar el quart lloc a la classificació, a només un punt del Noia Freixanet. Els de Sant Sadurní van protagonitzar la gran sorpresa de la quinzena jornada de l'OK Lliga en imposar-se a domicili al Deportivo Liceo (3 a 4).

Els arlequinats van iniciar el partit amb la intensitat que els caracteritza aquesta temporada i Tety Vives va reivindicar la seva incidència en atac en donar avantatge als anoiencs amb el seu cinquè gol de la temporada quan només s'havien disputat 2' i 48''.

Els jugadors d'Albert Folguera es van refer del bon inici dels locals i després d'equilibrar el joc Joan Cañellas va igualar el resultat (min 11). La resposta igualadina va ser immediata i el capità Ton Baliu va materialitzar el 2 a 1.

Als vuit segons de la represa, el porter Lluís Tomàs va impedir que Ton Baliu sentenciés el matx i, tot seguit, Sergi Pla va estavellar un xut al pal. Uri Vives (min 31) no va desaprofitar l'opció d'empatar a dos, però, altra vegada, va arribar de seguida la rèplica arlequinada (min 32). El vint-i-dosè gol del màxim golejador de l'OK Lliga, Jordi Méndez, va ser definitiu.