Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

Les noies de l'Avinent sumen un nou èxit amb el tercer lloc al català absolut indoor

Les formacions masculina i femenina del CA Igualada Petromiralles van ser sisenes

Les noies de l'Avinent sumen un nou èxit amb el tercer lloc al català absolut indoorarxiu particular

Bronze en el català de clubs en pista coberta per a la formació femenina de l'Avinent CA Manresa. Un èxit més a sumar als molts que ja du a l'esquena l'equip absolut femení de de l'entitat manresana. Les tretze components de l'equip ho van brodar amb una excel·lent actuació, prova a prova, al llarg de tot el programa de competició, i va plantar cara als grans equips de Barcelona. Cal destacar l'únic triomf manresà, a càrrec d'Emilia del Hoyo en els 60 tanques, amb 8'' 54, i les tres segones posicions de Mònica Clemente en perxa (4,00 m), Meritxell Tarragó en 400 llisos (56'' 52) i Ainhoa Martinez en pes (12,10 m).

L'equip femení del CA Igualada Petromiralles, amb la baixa per lesió d'Ariadna Ramos, va assolir també una molt meritòria sisena posició: AA Catalunya (79), FC Barcelona (76), Avinent CA Manresa (73), ISS-L'Hospitalet (68), Cornellà At. (58), CA Igualada Petromiralles (42), Lleida UA (35) i CA Tarragona (33).

Els nois del CA Igualada Petromiralles, també van ser sisens. Els anoiencs, que van tenir alguna baixa, de nou van aconseguir un nou rècord dels campionats, a càrrec de Marc Sánchez en alçada (2,13 m), i el rècord d'Igualada indoor del relleu de 4 x 400. Van ser segons Jordi Yoshinori Matsuoka en el salt de llargada, amb 7,20 m, i Guillem Carner en els 800 llisos, amb 1' 56" 25.

La classificació va quedar: FCBarcelona (87), AA Catalunya (81), Cornellà At. (67), l'ISS-L'Hospitalet (65), U. Colomenca (49), CA Igualada Petromiralles (44), Lleida UA (41,5) i CA Canaletes (32,5), equip que perd la categoria.

Prem per veure més contingut per a tu