14 de gener de 2020
14.01.2020
CICLISME

El final d'etapa de la Volta 2020 a Manresa ja té data, el divendres 27 de març

L'arribada dels ciclistes serà molt probablement a la carretera de Cardona

14.01.2020 | 07:50
El 2012, la Volta a Catalunya va arribar a la Muralla del Carme

El mes de novembre passat es va confirmar Manresa com a final d'una de les etapes de la centenària Volta Ciclista a Catalunya. Ara ja se sap la data. Serà en la cinquena jornada de la prova quan els corredors arribaran a la capital del Bages, el divendres 27 de març. L'inici d'aquesta etapa serà a la Pobla de Segur i, en el cas de Manresa, els participants faran una primera passada per anar a Montser-rat i, en la tornada, la meta es preveu que estarà instal·lada a la car-retera de Cardona.
La Volta Ciclista a Catalunya ja té definides les set etapes que formaran l'edició 100 de la prova, que se celebrarà entre els propers 23 i 29 de març.
Després que en les últimes setmanes s'hagin anat anunciant bona part dels acords amb els municipis que acolliran una sortida o arribada, ara s'ha donat a conèixer l'ordre exacte de les etapes de la ronda catalana, que tornarà a presentar un recorregut variat i atractiu, que combina la munta-nya, etapes propícies per a escapades o arribades a l'esprint i una contrarellotge individual.
El proper 6 de febrer tindrà lloc a l'INEFC de Barcelona, a les set de la tarda, la presentació oficial d'aquesta edició, on es faran públics tots els detalls de quilometratge, ports puntuables, particularitats del recorregut i altres aspectes.
En cas de Manresa, des del 2012 no es tancava una etapa de la Volta a Catalunya, en aquell cas a la Muralla del Carme i amb una gran expectació. Amb la d'aquest any, seran 52 les vegades que la cursa que organitza la secció ciclista de la Unió Esportiva de Sants haurà tingut parada a Manresa, només superada per Barcelona. Cal fer esment que rebre el final d'una etapa de la Volta té un cost d'uns 40.000 euros, que l'Ajuntament de Manresa compta cobrir amb un seguit de patrocinadors, que faran possible el finançament d'aquesta despesa.


VOLTA A CATALUNYA 2020
Primera etapa
Calella-Calella 23/3
Segona etapa
Banyoles-Banyoles CRI 24/3
Tercera etapa
Castelldefels-Vallter 2000 25/3
Quarta etapa
Ripoll-Portainé 26/3
Cinquena etapa
Pobla de Segur-Manresa 27/3
Sisena etapa
Tarragona-Mataró 28/3
Setena etapa

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.