Segueix-nos a les xarxes socials:

TRIATLÓ

La PC Bonavista recupera la secció de triatló, especialitzada en hivern i muntanya

Sebastià Catllà, campió estatal de triatló blanc diversos cops, capitaneja un grup d'esportistes de la comarca que ha impulsat aquesta recuperació

La PC Bonavista recupera la secció de triatló, especialitzada en hivern i muntanyaarxiu particular

Alba Xandri, Eli Pracht, Marta Bassa, Ricard Costa, Jordi Flotats, Joan Capdevila, Marc Relaño, Carles Sala, Joan Freixa i Agustí Roc, capitanejats per Sebastià Catllà, formen l'equip de la secció de triatló de la PC Bonavista-Coll-baix. Aquesta secció ha estat recuperada, després d'uns anys sota mínims pel que fa a la seva activitat, per aquests esportistes esmentats de Manresa i comarques properes, que competien formant part de clubs d'arreu de Catalu-nya, i en algun cas fins i tot de fora.

A diferència d'altres entitats dedicades al triatló a casa nostra, sobretot al més clàssic de carretera, la PC Bonavista-Collbaix ha enfocat aquesta secció en el triatló blanc (cursa a peu, bicicleta de carretera i esquí de fons), en els triatlons de muntanya (natació, bicicleta de muntanya i cursa a peu) i en algun cas en els triatlons de mitjana i llarga distància.

Sebastià Catllà, reconegut especialista de triatló blanc, llorejat molts cops a nivell estatal, ha comentat que «som un grup que fins aquest any passat competíem en diferents clubs i ara ens hem agrupat per poder puntuar per equips. Actualment som tres noies i vuit nois. No busquem uns resultats espectaculars però sí que comptem amb gent prou competitiva per fer-ho bé».

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de Collbaix-Celler el Molí, Oliva Tor-ras Grup i Sports&Factory.

Pel que fa a la temporada de triatló blanc, la PC Bonavista-Collbaix té previst participar en les dues proves de la Copa Pirineus. La primera, el 26 de gener, el Triatló d'Hivern d'Irati-Abodi al Pirineu navarrès, en concret a Ezkaroz. En aquest cas hi haurà prova individual i per relleus amb 9,13 km a peu, 22,20 km de ciclisme i finalment 9,2 km d'esquí de fons. La segona, que també serà Campionat d'Espanya, tindrà lloc el 2 de febrer, el Triatló d'Hivern d'Ansó, a Osca. Altres participacions seran al clàssic Triatló Blanc de Reinosa, i al Triatló Vautour Man, a França el 8 de març. I de cara al bon temps, triatlons x-ter-ra, i de mitjana i llarga distància

Prem per veure més contingut per a tu