El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir un nou triomf a la seva pista, aquest cop en la visita del segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya, el Sant Cugat. El pavelló bagenc va tornar a presentar un gran aspecte, amb totes les grades plenes.

A l'inici, tots dos equips van deixar córrer els 24 segons de la primera possessió en homenatge a Kobe Bryant. En el primer quart ja va aparèixer la tendència que es mantindria durant tot el partit: les defenses imposant-se als atacs. Al final del primer quart els visitants gaudien de tres punts de marge (10-13), però en el segon els jugadors dirigits per Isidre Suau van apujar la intensitat defensiva i van capgirar el marcador a la mitja part del partit (20-19).

A la represa, la igualtat va ser màxima, però en els darrers quatre minuts del tercer quart els locals es van relaxar i els santcugatencs ho van aprofitar per arribar als deu darrers minuts amb sis punts de marge (36-42). Llavors els navassencs van tornar a intensificar la defensa, i això va derivar en un parcial de 8-0, amb un triple de Montagut i cinc punts de Yuste. Faltaven quatre minuts, en què ningú no va poder anotar.