Segueix-nos a les xarxes socials:

WATERPOLO | PRIMERA CATALANA FEMENINA

Digna rèplica de les noies del Minorisa davant un Atlètic Barceloneta superior

Digna rèplica de les noies del Minorisa davant un Atlètic Barceloneta superiorARXIu PARTICULAR

En una visita complicada per a les manresanes, que van jugar a la piscina de Sant Sebastià davant del gran favorit a l'ascens a la lliga estatal, el Club Natació de l'Atlètic Barceloneta, el Minorisa va saber plantar cara i va acabar perdent per un resultat de només 4 gols de diferència en un matx marcat pel bon joc i l'encert d'ambdós equips de cara a la porteria rival.

El primer quart ja va deixar clar quin seria el camí que seguiria el partit. El 4-3 d'aquest període va mostrar que les manresanes no donarien el braç a tòrcer amb facilitat. El segon període va ser el més complicat per a les noies de Peirón, que, malgrat anotar dos gols, no podien parar l'atac de les marineres, que van assolir un còmode 5-2 i quatre dianes (9-5) de marge al descans.

Semblava que les jugadores del Barceloneta s'escaparien ja d'una forma definitiva en el marcador però la mitja part va ajudar molt a reordenar el CN Minorisa que es va tornar a llançar a l'aigua amb les idees renovades i van forçar un 4-4, en un tercer quart amb waterpolo espectacular i emocionant que va fer gaudir el públic. I ja en els vuit minuts del darrer quart hi va haver una nova igualada (3-3), els tres gols de les bagenques firmats per una encertada Bisbal.