Segueix-nos a les xarxes socials:

Marquès es proclama campiona de Catalunya de natació adaptada

Marquès es proclama campiona de Catalunya de natació adaptadaarxiu particular

Les instal·lacions del Club Natació Terrassa van acollir el Campionat de Catalunya d'hivern Open de natació adaptada. Aquestes proves esportives van tenir la participació dels millors nedadors i nedadores catalans. Antoni Ponce (CN Sitges) i la sesrovirenca Núria Marquès (CN Sant Feliu) es van proclamar campions de Catalunya.

La medallista paralímpica Núria Marquès va guanyar el Campionat de Catalunya femení amb 758 punts aconseguits a la prova dels 200 estils, al davant de Marian Polo (CN Badia), que va obtenir 694 punts, i de Berta Garcia (CN Mataró), que va finalitzar en tercera posició amb 546 punts.

Pel que fa a la classificació per clubs, el gran dominador va ser el Centre Natació Mataró amb un total de 187 punts i 29 medalles al davant del CN Terrassa (58 punts) i el CN Barcelona (31 punts).