El Reial Madrid de la lliga va tornar a aconseguir una victòria que li permet mantenir la bona marxa en aquesta competició, diferenciada de les rotacions que Zidane, el seu entrenador, va introduir a la Copa i que li van costar l'eliminació d'aquesta competició. Ahir va haver de remuntar un gol inicial d'un Osasuna que, després de la lesió del seu davanter Chimy Ávila, fa un parell de setmanes, ha perdut potència atacant i que va acabar desfondat.

Tot i la golejada final, els navarresos es van avançar al quart d'hora quan el central Unai García va rematar espectacularment en planxa un córner llançat per Rubén García. Tot i el gol, però, el domini va ser blanc, encara que l'equip visitant va haver d'esperar al minut 33 per empatar, quan Bale va recollir una pilota morta, la va deixar caure a Isco i aquest la va empalar a la xarxa. Cinc minuts més tard, Casemiro va rematar un córner al segon pal i el va tornar al primer perquè Ramos afusellés la remuntada.

Arrasate, el tècnic local, va introduir davanters a la represa i va disposar d'aproximacions, però tot es va acabar quan Benzema va trencar el fora de joc i va donar el tercer gol fet a Lucas Vázquez. El francès va deixar llavors el lloc al serbi Jovic, que va anotar el quart en recollir una cessió de Lucas i enviar un obús davant del qual Herrera no va poder fer res.