El Club Natació Minorisa i l'empresa bagenca Excavacions Miralles SL, van signar un acord d'esponsorització pels equips benjamins i alevins de natació i waterpolo del club bagenc pel que resta de l'actual temporada i per la vinent campanya. Amb la presència del propietari d'Excavacions Miralles Jordi Puig, i la presidenta del Club Natació Minorisa Montse Gomáriz, es va segellar l'acord a les instal·lacions del club bagenc, amb una clara aposta conjunta pel foment i suport de l'esport base a la ciutat manresana de cara el futur més inmediat.

Gràcies aquest acord, l'empresa bagenca es convertirà en el principal espònsor dels equips de formació de natació i waterpolo, tant de la categoria dels més petits la benjamí i la categoria alevió.

El nou patrocini entre l'empresa bagenca i el club manresà també estarà inclòs dins la nova escola d'iniciació esportiva, amb una clara vocació de suport als esportistes més menuts i donant suport al nou projecte esportiu del Club Natació Minorisa que té en ment a realitzar en les properes temporades.