El davanter de l'Espanyol Raúl de Tomás s'ha quedat fora de la convocatòria per al partit contra el Valladolid d'aquest diumenge (16 h), a causa de les molèsties que arrosega fa dies a l'adductor de la cama dreta.L'atacant blanc i blau no va jugar contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán ni dijous passat a Anglaterra, a la Lliga Europa, contra el Wolverhampton. Raúl de Tomás és la principal referència ofensiva de l'equip, amb cinc gols en cinc partits.

Per la seva banda, el migcampista argentí Matías Vargas tampoc ha entrat en els plans de l'entrenador, Abelardo Fernández. A més, Víctor Sánchez és baixa per acumulació de targetes grogues. Respecte a l'últim duel de Laliga contra el Sevilla, les principals novetats són el migcampista David López, recuperat de les molèsties en els bessons, i el lateral esquerre Dídac Vilà, que torna després de complir un partit de sanció.

Per a l'Espanyol, aquest enfrontament torna a ser vital en les seves aspiracions de permanència.A la classificació, els 'pericos' són cuers amb els mateixos 19 punt que té el Leganés (ahir va perdre amb el Celta. El Mallorca, que divendres va empatar a tres amb el Betis en té 22 i el Celta i l'Eibar (amb un partit) penden) en tenen 24.