Des del 1987, Xavier Fonellosa (CB Monforte) no era derrotat a Catalunya. Va ser diumenge en la final del Campionat de Catalunya de billar artístic, celebrat a Manresa, que Jordi Oliver va aconseguir la proesa de superar-lo. El jugador del CB Manresa va guanyar la final al vigent campió per un ajustat 119 a 102 sobre un total de 232 punts jugats.

En el camí fins a la final, a les semifinals , Jordi Oliver va vèncer a Francesc Hernández (CB Manresa) per 116 a 74 i Xavier Fonellosa a Marc Mérida (Molins de Rei) per 119 a 30. Aquests quatre billaristes són els que es van classificar des de la fase prèvia, després de jugar 6 sets de 7 figures.

Després de la celebració del Campionat de Catalunya de billar artístic, el CB Manresa viurà aquest cap de setmana (de divendres a diumenge) les prèvies de la dissetena edició del Trofeu Ciutat de Manresa memorial Jaume Arnau; la fase final d'aquesta competició es jugarà els dies 7 i 8 de març. El dia 15 del mateix mes s'iniciarà el Trofeu Ciutat de Manresa a la banda, del qual es jugarà la fase final els dies 21 i 22 de març.