Dos representants d'Esport 7, Noèlia Jardo i Pau Muñoz, van participar en la fase final del Campionat d'Espanya de judo en categoria júnior (sub-21).

En la competició celebrada a Alcalá de Henares, Noèlia Jardo va ser setena classificada en menys de 52 kg, categoria que estrenava a escala estatal. Jardo va imposar-se en el primer combat per dos wazaari davant Alba Pérez, de Castella-Lleó, i als quarts de final va perdre davant la que va ser subcampiona del pes, Ariane Toro, de la federació asturiana. A la repesca, Jardo va caure davant Paula Beorlegui, de Navarra.

Pau Muñoz va competir en la categoria de més de 100 kg i va acabar en cinquena posició, en perdre el combat pel bronze davant l'altre judoka de la federació catalana, Jasan Romero. Anteriorment, Muñoz havia guanyat el primer combat davant Marcos Sánchez, de Madrid, però als quarts de final va perdre contra Víctor Fernández, de València. A la repesca, en l'enfrontament previ a la lluita pel bronze, va vèncer Mikel López, del País Basc.

El proper dissabte 29 de març se celebrarà al pavelló municipal de la Vall d'Hebron de Barcelona el Trofeu Internacional de Judo Ciutat de Barcelona, que al mateix temps és la Supercopa d'Espanya absoluta i, per tant, puntuable pel rànquing estatal. Del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès hi haurà tres representants d'Esport 7 (Cristina Juárez, Rubèn Mani i Pau Muñoz) i un del Judo Moià (Ramon Roca).