El pavelló municipal de gimnàstica de Salt va rebre la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina en les categories de base i via olímpica i amb la participació de diversos gimnastes de l'Egiba.

De la participació manresana va destacar el debut de Carles Calavera. Aquest gimnasta fins ara competia en els Special Olympics. Per tal de potenciar la inclusió a través de l'esport s'ha optat que en aquest cas pugui competir en els campionats de la Federació Catalana de gimnàstica.

L'equip de promoció 2 va ser el primer que va competir, amb Adam Dalmau (12è), Otger Guer-rero (28è), Quim Martínez (30è) i Maximiliano Otin (41è), i es va classificar en setena posició. En promoció 3, Jan Ramos (4t), Marc Martín (34è), Lluc Segura (28è), Marc Martí (34è), Yeray Casas (23è) i Edgar Amil (37è) van ser cinquens per equips.

En Promoció 4, Àlex Peña va aconseguir la catorzena posició, i el veterà i actual campió de Catalunya, Pep Sánchez, la cinquena en promoció 5. El gimnasta manresà Biel Díaz va pujar al tercer esglaó del podi en base 2, i el seu company Pau Alberch es va proclamar campió en aquesta categoria. En base 3, Adán Castell va obtenir la vuitena classificació, i en base 6 van competir David Pujol (cinquè) i Manel López (setè). D'altra banda, els gimnastes de via olímpica 7 Pau Sucias, Martí Estarló, Arnau Delgado i Aitor Gómez van obtenir la segona, tercera, quarta i cinquena posició, respectivament. En via olímpica 9, Martín Flores va aconseguir el subcampionat en aquesta categoria.