La Reial Societat va derrotar l'Eibar (1-2) en el derbi basc de la Lliga Santander que es va ajornar fa tres setmanes causa de la contaminació de l'aire després de l'ensorrament d'un abocador de Zaldibar. El conjunt d'Imanol Alguacil va ser superior a la primera part i va marcar diferències després què Mikel Oyarzabal, exjugador de l'Eibar, encetés el marcador del partit de penal.

Els homes de Mendilibar van tenir l'oportunitat d'empatar gràcies a un penal, però Fabián Orellana el va fallar. L'aturada de Remiro va ser fonamental pel resultat final del partit, i un gol de Willian José a la segona part va deixar sense opcions l'Eibar. Els locals van tenir un nou llançament de penal al temps afegit que Charles sí que va anotar en aquesta ocasió, però per l'Eibar ja era massa tard per a poder sumar algun punt.