El pierenc Toni Bou ja torna a ser campió del món en pista coberta. El pilot de Montesa s'ha proclamat guanyador de manera matemàtica després de la suspensió de la cursa que s'havia de disputar a la població austríaca de Wiener Neustadt a causa de les restriccions pel coronavirus.

Bou és líder del mundial amb 100 punts, cinc victòries en cinc proves, i tot indicava que hauria assegurat el títol al país centreeuropeu si hagués mantingut almenys 20 dels 25 punts d'avantatge sobre Adam Raga. Amb un tercer lloc ja hauria estat matemàtic. Al final, no ha fet falta perquè no es farà aquesta prova i, així, suma el seu catorzè campionat d'X-Trial, 27è en total.

El corredor anoienc va declarar que "és una llàstima que s'hagi hagut de prendre aquesta decisió però comprenc que la seguretat de tothom es troba davant de qualsevol altre tema. Les sensacions són rares perquè hauria volgut guanyar el títol a la pista". De tota manera, també va afegir que "hem fet una gran temporada, hem guanyat les cinc curses i arribava a Wiener Neustadt amb moltes opcions de guanyar-hi el títol".

Si el coronavirus ho permet, quedarà una última cursa del Mundial, a Andorra, on "espero celebrar-ho de manera definitiva i donar-hi l'espectacle que el coronavirus ens ha impedit donar a Àustria".