Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Colònia es queixa pel retorn de la Bundesliga

Diversos aficionats del Colònia van mostrar pancartes que critiquen el retorn de la Bundesliga just abans del partit que van disputar el mateix Colònia contra el Mainz 05 (2-2). En una de les pancartes es podia llegir «els nostres diners són més importants que la vostra salut», en to irònic.

Altres posaven «Bundesliga a qualsevol preu». La decisió de tornar dos mesos després ha estat molt criticada a la ciutat. De fet, s'han viscut protestes de gent contra les restriccions del Govern alemany per la pandèmia del coronavirus, que ha deixat al país més de 170.000 contagis i més de 8.000 morts fins al dia d'ahir.

D'altra banda, el líder del campionat alemany, el Bayern de Munic, va vèncer ahir la Union de Berlín (0-2) en un partit de tràmit liderat per la seva estrella, Robert Lewandowski. El davanter polonès estava lesionat quan va iniciar la pandèmia pel coronavirus però ha tornat a marcar en el seu retorn als terrenys de joc. L'internacional francès Benjamin Pavard va anotar el 0-2 definitiu.

Aquest triomf serveix al Bayern de Munic per refermar-se al capdavant de la classificació, a quatre punts del Borussia Dortmund, a sis del Borussia Monchengladbach i a set del RB Leipzig.

Prem per veure més contingut per a tu