El Reial Madrid no té por que hi hagi contagis de coronavirus en la plantilla després d'anunciar ahir que el seu davanter, el premianenc Mariano, havia donat positiu en les proves que es van fer als jugadors acabats de tornar de les vacances.

El club blanc va explicar que les proves es van fer de manera individualitzada i que «Mariano no ha tingut cap contacte amb la resta dels seus companys». D'aquesta manera, els seus companys van poder començar a treballar ahir amb la vista posada en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el proper dia 7, contra el Manchester City. En prinicipi, el partit s'ha de jugar a la ciutat anglesa.

Per la seva banda, Mariano va assegurar a través d'un vídeo que es troba bé de salut. Segons ell, «agraeixo els vostres missatges de suport. Estic perfectament, i gràcies a Déu la meva família i el meu entorn també es troben perfectament. Ara estic confinat a casa i espero tornar aviat a la normalitat, poder estar amb els meus companys i l'equip».

Mariano va disputar els seus últims minuts amb el Reial Madrid en el partit que va enfrontar els blancs contra el Getafe, amb victòria per 2-0.