A les ordres de Sito Rivera, el primer equip del Manresa FS iniciarà la pretemporada el dia 18 d'agost al pavelló del Pujolet, comptant que l'inici de la lliga de Segona B serà el 26 de setembre. Dins la planificació, els manresans tindran diversos partits amistosos: El primer, el 22 d'agost contra el UJS Toulouse al Pujolet; seguiran el 29 davant el Manlleu a l'Osona; l'1 de setembre la Penya Esplugues serà el rival al Pujolet; el 5 de setembre, a Sabadell, davant l'Escola Pia; el 8 de setembre, al Pujolet, contra el CN Caldes; el dia 12 de setembre, triangular a Salou en el qual també hi serà l'Hospitalet; i el 19 de setembre, partit a Linyola.

De cara a la nova temporada, els dorsals dels jugadors seran aquests: (1) Adil, (4) Noguera, (5) Eric Castillo, (6) Santa, (7) Nil Roijals, (8) Aaron, (9) Josan, (10) Asis, (11) Pep Costa, (13) Aleix, (14) Corvo (14) i (19) Muñoz. Pel que fa al quadre tècnic, Sito Rivera (entrenador), David Ruiz (segon entrenador), Albert Manzanares (tècnic adjunt), Arnau Galindo (fisioterapeuta), Marc Estanyol (preparador físic), Josep Maria Serra (delegat) i Jorge Martín (auxiliar). Els equips que formaran el grup 3 de Segona B, pendents de formar-se dos subgrups, són: Hospitalet, Marató, Manresa FS, Barceloneta, Sala 5, Cerdanyola, Calvià, Escola Pia, Natació Sabadell, Lleida, Salou, La Unión, Dènia, Ripollet, Pallejà, Industries B, Gasifred, Segorbe, Arenys de Munt i Penya Esplugues.

La base del Manresa FS també té concretat el seu organigrama, que és el següent: Miquel Bonilla (juvenil A), Pau Adell (juvenil B), David Ruiz (cadet A), Jordi Pujol (cadet B), Xavi Santaella (infantil A), Xavier Mañosa (infantil B), Elena Tortosa i Asis Boukhress (infantil C), Marc Cirera (aleví A) , Asis Boukhress (aleví B), Xavier Mañosa (benjamí) i Aaron Riera (mini benjamí). La coordinació seran Asis Boukhress i Marc Cirera (adjunt).