L'Atlètic de Madrid va anunciar aquest diumenge a la tarda dos positius per coronavirus en el primer equip, després de les proves PCR que van passar dissabte, amb el que estan en contacte amb la UEFA per procedir a el viatge a Lisboa i poder disputar els quarts de final de la Lliga de Campions seguint el protocol.

"Ahir, dissabte 8 d'agost, tots els membres del primer equip i de l'expedició de el club a Lisboa van passar proves PCR a la Ciutat Esportiva de Majadahonda com exigeix ??el protocol de la UEFA per participar en els quarts de final de la Champions League" , diu el comunicat del conjunt matalasser.

L'Atletic de Madrid es prepara aquests dies per al xoc davant el Leipzig, programat pel dijous 13 d'agost, a l'Estadi José Alvalade de Lisboa. "Entre els resultats coneguts en el dia d'avui han aparegut dos positius, que es troben aïllats en els seus respectius domicilis, i que van ser comunicats immediatament a les autoritats sanitàries espanyola i portuguesa, a UEFA, a la Reial Federació Espanyola de Futbol, ??a la Federació Portuguesa i a el Consell Superior d'Esports ", afegeix el club.

El Atleti ha realitzat la prova de nou a tota la plantilla i als contactes dels positius. Mentrestant, l'equip que dirigeix ??Diego Pablo Simeone reconeix que els plans de l'equip es veuen alterats. "Motiva canvis en els horaris d'entrenaments, en l'estructura i desenvolupament de el viatge i de l'allotjament a la capital portuguesa. El club coordinarà els nous horaris amb la UEFA i tan aviat com hi hagi un nou pla es farà públic. També prega el màxim respecte cap a la identitat dels dos casos positius ", diu.

Des del Atlètic recorden que el club ha seguit el protocol de LaLliga i el CSD després de l'acabament de la lliga el 19 de juliol, mantenint les proves setmanals a la plantilla. Aquests test havien estat negatius el 26 de juliol i el 2 d'agost.