El migcampista Arthur Melo no entrarà en cap dinàmica de grup fins que es resolgui l'expedient disciplinari que li ha obert el FC Barcelona, arran de la seva absència dels entrenaments al final de Laliga.

Segons ha informat a EFE un portaveu barcelonista, està prevista pels pròxims dies una reunió entre els advocats del jugador i els del club, "mentrestant no podrà entrar en cap dinàmica de grup ni d'entrenaments ni tampoc es desplaçarà a Lisboa" on el Barça juga el proper divendres els quarts de final de la Champions.

El Barcelona va obrir un expedient disciplinari al jugador després que aquest es quedés al Brasil i no es presentés a alguns entrenaments i intentés forçar la seva sortida de l'entitat blaugrana abans d'hora, ja que està traspassat al Juventus, però té contracte amb els blaugrana fins l'1 de setembre.

El jugador s'ha reunit el matí d'avui dilluns amb el director esportiu del Barcelona, Eric Abidal. Arthur ha explicat durant una hora les raons per les quals no es va incorporar a l'equip quan l'hi ho va ordenar el club, entre elles que entenia que no jugaria més en el que restava de temporada.

La trobada era per acostar postures, però el Barça no s'ha desdit de la seva idea de tancar l'expedient disciplinari obert i que li podria comportar una sanció.

Després de la reunió d'Abidal i Arthur, el secretari tècnic barcelonista també ha mantingut posteriorment a la tarda una reunió amb Quique Setién.

El brasiler va ser traspassat al Juventus per 72 milions (10 més variables) i fins que no es resolgui la seva situació amb el Barça no podrà incorporar-se a la disciplina del quadre piemontès.