El central del CE Manresa Sergi Solernou és un dels futbolistes més veterans de la plantilla blanc-i-vermella i un dels futbolistes encarregats de guiar la fornada de joves jugadors que ha fitxat el club bagenc.

Encara no es pot assegurar perquè acabeu de començar a entrenar-vos, però com veu l'equip?

Són moments difícils, tant esportivament com econòmicament. Ara mateix tot és força incert, però els jugadors joves tenen moltes ganes de demostrar tot el seu futbol.

Vostè és un dels jugadors més veterans de la plantilla, creu que pot ser un handicap tenir un equip tan jove?

Al final el que compta és que som un equip, no mirem les edats sinó que els jugadors que arriben nous venen amb moltes ganes i de clubs amb renom. La majoria han disputat partits en categories altes de juvenils, per tant crec que podem fer un bon equip.

La situació sanitària ha generat molta incertesa al voltant de la temporada. Com creu que us afectarà?

Sincerament, al final quan sortim al camp només som futbolistes i el que ens interessa és jugar a futbol. Com ha dit el míster, hem d'intentar fer el que estigui en les nostres mans, però una vegada ets a la gespa no penses en res més.

Com veu el nou entrenador?

De moment he pogut veure poca cosa, però són un bon staff, amb moltes ganes de treballar. Crec que això és el més important, l'actitud. Són un cos tècnic força ampli, es complementen bé. Però de moment encara no puc valorar-ho bé, encara no hem començat.

I també és un entrenador molt jove, només 25 anys.

Sí, com tota la plantilla. Però al final penso que és el menys important. Si els jugadors tenim una bona actitud i complim amb la nostra part, estic segur que tot anirà bé. Tinc confiança en el grup.