Segueix-nos a les xarxes socials:

Les transicions defensives del Bayern Lewandowski i Müller dins l'àrea Si una cosa caracteritza el Bayern durant l'última dècada és la seva capacitat de carregar l'àrea rival amb fins a cinc jugadors. El PSG s'ha mostrat sorprenentment sòlid defensant l'àrea pròpia, però tant Kimpembe com Thiago Silva són dos centrals tendents a cometre errors, i això davant Müller i Lewandoski podria ser definitiu. Són una de les parelles més intel·ligents a l'hora de detectar espais fèrtils dins l'àrea. Kimmich i Thiago: dominar el ritme de joc L'esquena del doble pivot del Bayern Neymar, Mbappé i Di María són tres futbolistes excelsos, però sobretot tres jugadors programats per castigar l'esquena dels migcentres rivals. La sensibilitat de Neymar i Di María per detectar espais on poder fer mal i la velocitat de Mbappé per estirar l'equip són dos arguments de molt pes per a Tuchel. Neymar Jr El futbolista més desequilibrant del planeta. Un jugador extraordinari en un moment de forma irreal. La final, si vol, és seva.

El Bayern de Flick està escombrant els seus rivals gràcies al múscul ofensiu que té. Però, defensivament, és un equip que tendeix a partir-se i a regalar espais al rival. FC Barcelona i Lió ho van aprofitar, però van fallar en l'últim toc. El PSG té un talent i una determinació brutals i el poder suficient per castigar el dèbil retorn defensiu dels alemanys.

Són la parella de l'any al mig del camp. La maduresa de Thiago Alcántara és absolutament fascinant, un jugador que comprèn el joc i el dota de ritme i gracilitat. Kimmich és el millor migcentre del món. Ara, però, està jugant al lateral per la baixa de Pavard. Si poden jugar junts a la final, és probable que dominin el ritme de joc.

Prem per veure més contingut per a tu