BICICLETA DE MUNTANYA

Doble podi del TBellés a la Volcat Costa Brava

Roberto Bou i Guillem Muñoz van ser segon i tercer, respetivament

Doble podi del TBellés a la Volcat Costa BravaREDACCIÓ

Els ciclistes de l'equip manresà TBellès BMC Iguña By Kalas, Roberto Bou i Guillem Muñoz, es van classificar en segon i tercer lloc a la cursa ciclista de munta-nya Volcat Costa Brava, prova de dues etapes, que es va disputar a les Gavarres gironines sobre un recorregut amb pujades i baixades llargues i constants per tot tipus de senders, camins, pistes i rieres.

La primera etapa de 64 km, amb un desnivell de 1.700 m positius, i una participació de 300 corredors de molt nivell, fou guanyada per Francesc Guerra del Buff Scott, seguit del bolivià Ever A, Gómez i de Roberto Bou. Guillem Muñoz fou sisè i el navarclí Melcior Faja era setè (només va córrer aquesta etapa). A la segona jornada, amb 60 km, i un desnivell de 1.400 m, Guillem Muñoz es va imposar a l'esprint a Adrián Garcia del Bikezona Bilbao. Roberto Bou va tercer lloc i Ever A. Gómez fou quart. Aquest guanyava la prova, seguit de Roberto Bou i Guillem Muñoz.

En la categoria femenina, Olga Echenique, també del TBellès BMC Iguña By Kalas, va realitzar una molt bona cursa per finalitzar en una meritòria tercera plaça.