El pilot britànic Lewis Hamilton es va imposar ahir a l'inèdit Gran Premi de Portugal i, per tant, va sumar el 92è triomf de la seva car-rera. Aquesta victòria el va convertir en el pilot més llorejat de la història de la Fórmula 1, ja que va superar la xifra (91 triomfs) assolida pel mític pilot alemany Michael Schumacher. Fa dues setmanes, al GP d'Eifel, Hamilton va igualar les victòries del germànic.

Lewis Hamilton (Mercedes) va iniciar la prova des de la pole position, però una sortida deficient va propiciar que l'avancés el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes). L'espanyol Carlos Sainz (McLaren), tot i sortir des de la setena posició, va protagonitzar una gran remuntada i fins i tot va liderar el Gran Premi entre les voltes segona i sisena. Hamilton va recuperar la primera posició a la vintena i ja no va tornar a perdre-la. Al final, rere seu es van classificar Valtteri Bottas i l'holandès Max Verstappen (Red Bull), mentre que Carlos Sainz va ser sisè.

Quan falten cinc curses per al final del Mundial, Lewis Hamilton lidera la classificació general amb 255 punts i cada vegada té més a prop la consecució del seu setè títol. Els seus perseguidos són Bottas (176 punts) i Verstappen (162).