L'anoienc Bernat Jaume va dominar el torneig disputat a les instal·lacions del Gimnàs Squash 4 de Terrassa, una de les proves puntuables per al circuit internacional PSA World Tour.

Amb el circuit mundial gairebé paralitzat per la crisi sanitària, s'ha optat per organitzar tornejos amb limitacions frontereres. Tot i això, en el de Terrassa hi van participar jugadors de Suècia, Holanda i els Estats Units, a més d'un nombrós grup de colombians que tenen com a base d'entrenament una acadèmia barcelonina.

La competició va comptar amb la presència de tres anoiencs. El gran dels Jaume, Joel, va arribar fins a la penúltima ronda, la semifinal, en la qual va cedir davant el seu germà Bernat. Per la seva part, el montbuienc Nacho Fajardo va perdre en la primera ronda davant el canari Iván Pérez. Posteriorment, Fajardo va assolir disputar la final de consolació, en la qual va perdre contra Xavi Blasco.

Bernat Jaume va quedar exempt de la primera eliminatòria. Després, va encadenar triomf rere triomf fins a proclamar-se campió. L'igualadí es va imposar al colombià Édgar Ramírez a la final del torneig (3 a 1). Amb aquest títol, Bernat Jaume puja fins al 68è lloc al rànquing mundial, mentre Joel Jaume manté la 220a posició.