El San Pablo Burgos de Joan Peñarroya i el MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro estan demostrant que, en la cursa per recuperar-se de la plaga de coronavirus que ha afectat tots dos vestidors, es troben en bon camí. Tant els castellans com l'equip del Principat van guanyar amb claredat a Santiago i a Las Palmas, respectivament, en la lluita per escalar posicions a la classificació.

Particularment meritòria és la victòria per 63-78 del Burgos a una pista tan complicada com Fontes do Sar, contra un adversari que està fent una bona temporada i és particularment fort a casa. I en aquest aspecte va ser particularment impressionant el partit d'Alex Renfroe, que va anotar 31 punts, amb 34 de valoració, i 4 triples de 4 intents. Per l'Obradoiro, Cohen en va fer 14.

També va ser molt clara la victòria del MoraBanc Andorra sobre un Gran Canària que semblava que s'havia refet fa dues jornades però que ja encadena dues pallisses consecutives, en el derbi de la setmana passada i ahir, i que no troba el ritme amb Porfi Fisac. Els andorrans, que ja van guanyar a Europa dimarts contra l'Anvers, es van imposar per un resultat gairebé clavat a l'anterior, 62-79, amb un joc coral en què van destacar els 15 punts de Jelínek i els 16 de valoració de Sergi Garcia. Pels locals, només Dimsa (11) i Ferrari (10) van fer doble dígit.

En el primer partit de la jornada, l'UCAM Múrcia va anar molts minuts per darrere en el marcador, però un bon tram final de partit, impulsat per la direcció del base Conner Frankamp i la força i les continuacions d'Augusto Lima, va derrotar l'Urbas Fuenlabrada per 84-81.

Els madrilenys, que van anar sempre a davant, van arribar a vèncer per nou punts (58-67) ja en l'últim període, impulsats per Melo Trimble i per Marc Garcia, que van finalitzar amb 24 i 17 punts, respectivament. Però en el tram final, els homes de Sito Alonso es van posar per davant amb dos tirs lliures de Frankamp i van acabar de resoldre amb dos punts més de Jok, també després d'una personal. El triple final intentat per Trimble ja no va entrar. Frankamp, amb 19 punts i 26 de valoració, va ser el millor de l'UCAM.