Els pilots manresans Ander Mirambell i Paula Raul han debutat aquest cap de setmana a la Copa d´Europa de skeleton amb dues baixades al circuit de Winterberg, a Alemanya, que els han permès sumar els primers punts de l´any. Mirambell hi va ser vuitè el primer dia i setè el segon, en una competició en què el cantàbric Adrián Rodríguez va ocupar el dinovè i el setzè lloc, respectivament. La victòria va correspondre a l´alemany Felix Seibel el primer dia i al seu compatriota Kilian von Schleinitz en el segon.

Pel que fa a la competició femenina, Paula Raul va ser setzena en el debut i dissetena en la seva segona baixada, en dues proves guanyades per la també alemanya Sarah Wimmer i prosegueix la seva preparació en la temporada prèvia als Jocs.

Després de les seves dues baixades, Mirambell va explicar que «no sabia si podria arribar a competir per culpa del dolor» per unes molèsties que té al pubis. Per això, en la primera màniga «he fet dos recolzaments menys en la sortida perquè no podia aguantar el mal a l´hora de córrer». Però un cop damunt del trineu «ha estat el millor pilotatge que he fet aquí». La suma de les dues actuacions el va deixar en un setè lloc que el deixa «molt content, tot i que és complicat anar al circuit més curt del campionat i no poder empènyer el trineu com toca». Caldrà veure si ara arriba en condicions per competir a Innsbruck.