Segueix-nos a les xarxes socials:

Bernat Jaume venç sense perdre cap set al PSA Costa del Sol

Bernat Jaume venç sense perdre cap set al PSA Costa del Sol

Bernat Jaume, del Club Esquaix Igualada, va aconseguir aquest cap de setmana una destacada victòria en l'Open PSA Costa del Sols, a Fuengirola (Màlaga), mentre que Joel Jaume també va signar una meritòria actuació arribant fins a semifinals. La prova va ser puntuable pel circuit mundial, en una temporada en la que, a causa de les dificultats per viatjar, la Professional Squash Association autoritza la celebració de torneigs amb jugadors estatals o bé estrangers residents al país.

La trajectòria de Bernat va ser impoluta: 3-0 en tots els partits. Després de derrotar el colombià Tato Mancilla, l'anoienc es va desfer del neerlandès Tess Jutte, el seu germà Joel a semifinals i el sabadellenc Iker Pajares, 32è del rànquing mundial i actual campió espanyol, a la final (11-4, 11-7 i 11-8). El Joel va superar la 1a ronda contra el gallec Aaron Astray i a 4ts va donar la sorpresa en derrotar el madrileny Sergio Garcia per 3-2.

Aquest mes, Bernat Jaume també va ser subcampió de la Primera Divisió d'Itàlia com a membre de l'equip de Riccione. Els dos germans, d'altra banda, van revalidar el títol estatal per equips amb el quartet del Tennis Sabadell.

Prem per veure més contingut per a tu